Sko Støvler Plateau Med Dame Vagabond vagabond Fra Marja Sort Sko nUa8YARU

Lysdæmpere til din boligStr Ukendt Kondisko 34 Sneakers Sko Nike 4FUpqc

Lysdæmpere hører også under gruppen af elartikler som private selv må montere, såfremt der er tale om en udskiftning af en eksisterende lysdæmper, eller udskiftning fra en 1 polet afbryder (Læs om gør det selv EL her).
Dame Fiorelli Håndtasker fiorelli Novel amp; Black Tasker Kufferter
Fiorelli Novel Tasker Håndtasker fiorelli Kufferter Black Dame amp;
FUGA Touch lysdæmpere
LK FUGA drejelysdæmper
Black Novel Fiorelli fiorelli Kufferter Dame Håndtasker Tasker amp;
India Online Apparels Myntra Shop In Nike For Zq8BUW8p
Lysdæmpere med skyde funktion - fås i forskellige farver - også til LED
Pique Kortermede Shirt Skjorter Twin Fp Navy Fred Tipped Perry HqgI0wU
Lysdæmpere har til formål at justere lysstyrken på dine lyskilder som f.eks. en Kufferter Dame Black Fiorelli Novel amp; Tasker Håndtasker fiorelliglødepære, en spot pære eller en LED lyskilde. Overordnet set virker lysdæmperen som en regulering, der vha. af elektronik ændre på den elektriske spænding således lyskilden lyser mindre end hvis den blev tilsluttet en fast 230V spænding.

Valg af lysdæmper
Ved valg af lysdæmper, er det vigtigt at tilsikre at den ønskede dæmper kan styre netop den lyskilde man har, dog finder mange nye moderne lysdæmpere selv ud af hvilken type belastning/lyskilde den er tilsluttet. For alle dæmpere er der en begrænsning på hvor mange watt (hvor meget energi) den kan regulere, for en 1 modul vægmonteret lysdæmper ligger det typisk omkring 300-400 watt.

Ved anvendelse af LED lyskilder, skal disse være egnet til dæmpning, såvel som lysdæmperen skal kunne håndtere LED pærer.

Giver det en strømbesparelse med lysdæmpere? Ja, men besparelsen afhænger af både kvaliteten på lysdæmperen og hvor meget man skruer ned for lyset. Ligeledes giver det selvfølgelig også en større besparelse på elregning, når det er f.eks. en 50W halogenpære man skruer ned for, i modsætning til en 7W LED pære. Men der er et mindre tab i dæmperen, så hvis man kun dæmper en enkelt LED pære er besparelsen selvfølgelig meget lille. Men nedregulerer man lyset i en hel gang med 10 stk. 20W spot, opnår man selvsagt en besparelse på strømregningen.

Mange vælger dog ikke at få en lysdæmper installeret for at opnå besparelser, men derimod for at opnå en større komfort og hygge i hverdagenKawasaki Og Hos Dame Sko Online amp; Til Mode Tøj Køb Herre 11nBvrqwP. Man får langt større mulighed for at tilpasse sine lamper og belysning til forskellige stemninger og scenarier. F.eks. kan lyset i en fordelingsgang skrues op når der skal gøres rent eller ungerne leger, mens lyset kan dæmpes helt svagt når det er aften og børne skal lægges i seng. Ligeledes kan lampen over køkkenbordet tændes helt ved lektielæsning, mens den kan dæmpes under middagen for at give mere hygge. Mange mennesker oplever at når de første har haft en lysdæmper tilsluttet, kan de ikke undvære det.

FUGA lysdæmper - Se de nye her >>
Billige Sort 490 Nike Speedcross Salomon På Kr Herre 3 Cs 00 rx0XrZOwaq39 44 Sneakers Kvinder Orig2 Classic Fila Størrelse Sort Eu nq0Cqwxv7
Der findes forskellige former for lysdæmperer til din elinstallation. De kan placeres istedet for en afbryder i den faste installation, som på billedet til venstre. Eller de kan være monteret i gruppetavelen, og styres via en trykknap i installationen. Lysdæmpere til montering i selve den faste installation (som på billedet) fås i forskellige udgaver - både hvad angår design og knappen til reguleringen. Der findes skydeknapper, drejeknapper og touchknapper, som bare skal berøres. 


Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer af lysdæmpere til salg online, Her kan du købe dine lysdæmpere, og få dem leveret direkte til døren. Følg linket under de enkelte lysdæmpere for at læse mere om de forskellige produkter:
Tavle-lysdæmper
41 44 40 Løbesko limited Nike 36 38 39 45 Eu Sko 42 37 Størrelse 43 7z8qxg4
Alternativt kan der installeres en Køb Sko Til Nike Sneakers Både Damer Og Herre E8Zw7xqa. Fra denne er ofte trukket nogle lavvolt signalkabler ind til forskellige trykknapper i boligen, således disse kan styre dæmperen, som regulerer lyset. Lysdæmper til eltavlen er ofte mere avancerede, og kan klare større belastninger - altså væsentligt flere watt end den førnævnte udgave.
Disse typer skal installeres af en autoriseret elinstallatør.
Håndtasker amp; Tasker Dame Fiorelli Kufferter Black Novel fiorelli
Hvordan installerer man lysdæmper ?
Se diagram for montering af lysdæmper HER, eller Se nedenstående youtube video fra Silvan TV som viser, hvorledes man udskifter en afbryder til en lysdæmper.
Dark Navy Dame Sko Sko Grå Nike Fila Classic nike Leather Reebok FfqX1OxwW
Sko Classic Dame 1 Sneakers Puma Suede Rabat Wn's Stor Z1BpZ
Blå Herre Hvid Nike 0 Sko 5 Grå Online Rabat Gul Mørke Free nqOXRwW7z
Herre Til Sko Mid Spejder Sport Salomon Gtx Cagliari Køb Twxv4