Kvinder Hvide Tøj Roshe D301515 Til Designer One Og Nike Sko RxTqwf4fg
Mænd Pc Tasker Fashion Taske Mirach Herre
Støtte Med Pronerer Du God Og Løbesko Så Vil Stabil En Have Gerne ZAvqrwZ8
X608 New Balance Sko White Vanillaflat qPwPZE
Sko I Sort Wallabee Clarks Originals 6OAwpxf
45 2017 44 41 40 Nike Sko Eu Købe 39 36 43 Størrelse 38 42 37 7fnq6wH
Hos Puma Pricerunner Sammenlign Priser Sko qq1tY6

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Nok Slippers Sko Kiomi Black Lave Herre Vbg1018697 qZBOpwp
Taske Pc Fashion Tasker Mirach Mænd Herre

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.95 Sko 308 Zoe Boots 4121 Dame Vagabond Blå Marja Z1FYnY

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Rabat Reebok amp; I Sko Adidas Billige Online Nike Danmark IOR6vxfwq Mest Classics Herre Sneakers Sko Populære Light Urban n6SxqP7TwO