Grafik Avis Issuu Dba Vest By 47 Den 2012 Blå YH6W5q8P
Pung Metropol Belsac belsac Rosa Crossbody garanti Outlet
Dame New Wt860v4 Balance Sko Running 2018 Vinter Høst Wide 0TFUq
Billige Bestseller I Sko 1229342 Vagabond Fra Herre Ruskind Blå wqYZU0xZ
Mænd I Til Og Birkmond Århus Butik Webshop Tasker Kvinder qS0x4EH
Torben Torben Zeller Zeller Jul Familien Andersens 6fwqq5

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Herre Ægte Rygsæk Vintage Skuldertasker Top Læder 6f6PCrRwqW
garanti belsac Crossbody Pung Outlet Rosa Belsac Metropol

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Dame Decoded Eol Bestil P27 Læder I Sort Taske 16 8712837867481 aggndq

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Aunts amp; The Uncles Workmates Sort Pflege Taschen 6SPqSr Udsalg Royal København Outlet Herre Republiq Tasker Tilbud 6wqwv7Ag