Køb Air Fra Løbesko Nike Billige Nu Pegasus ISqHIwf
garanti Crossbody Pung Metropol belsac Outlet Rosa Belsac
Mærker Sko Graduate På Lacoste Spm Sneaker Lager Herre Sport Lcr3 B5xqUazq
Womens Popular Free Run Black Brands Sale07 apm1520 Nike Roshe Uk rInqwYIA
royal Chelsea Midcut Republiq Sko Royal Sort Herre Tweed TqaBw
Oktoberfest Dame Pelskant Oktoberfest Med Støvlett Støvlett Med Pelskant Oktoberfest Dame qACwazE

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Rieker Til Mænd Sko Køb Sandaler Sko Kvinder Og m M q7qrYx
Pung Outlet Crossbody Belsac Metropol Rosa garanti belsac

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Nike Air Dk 1 Til Premium Kvinder Animal Max Sko rrZUzd

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

El Nett no Zalando På Dame Sko Naturalista Nye Hos wnqwfRF Nike Sko Hot 104410 Hvid Salg Free Dame Run aAEOx