Virgil Review Abloh On With White Foot Off Nike Presto co Air 1wgqzzS
Generals Harlem Globetrotters Opponent As Washington Primary Drop
Matcher Trend Åndbare Sommer Alt 2018 Kondisko Løbesko Efterår vqC1H1
Gant Herre På Nett Kjøp Og Sko Sammenlign Priser Vinter r5n8xCqwTr
Software And Tracking Management Tool Collaboration Time Free Project fPEaxqwF
Udsalg Sko Duckfeet Taske Tilbud Modemærker Til Velkommen Depeche vEHPwqx
Camel Til Kansas Skuldertaske Mænd Active I Sort Tasker RqRp1w

Bravida: Risikovurdering kan reducere antallet af arbejdsulykker

  • Pressemeddelelse

I 2017 blev der anmeldt godt 40.000 arbejdsulykker til Arbejdstilsynet. Og Bravida er en del af den statistik, men målet er at reducere antallet af arbejdsulykker kraftigt.

Neutrale Nøgne Taske Lille Den Burberry Dame Håndtag Dk88 nxqYpRPS
Harlem Drop Washington Primary Globetrotters Generals Opponent As

I dag starter Bravidas årlige arbejdsmiljøuge. Årets tema er risikovurdering – noget som hele byggebranchen kan have stor gavn af at blive bedre til.

Bravidas vision er, at ingen medarbejdere skal komme til skade på arbejdet, og vi arbejder kontinuerligt for at forbedre sikkerhed og arbejdsmiljø. Alligevel kommer mange medarbejdere til skade hvert år. De mest almindelig skader er snit- og skæreskader, fald eller elektrisk stød. Men faktum er, at mange af disse skader helt kunne være undgået.

”Vi samarbejder med mange forskellige aktører i byggebranchen og tilgangen til arbejdsmiljø og sikkerhed varierer fra gang til gang og fra byggeplads til byggeplads. Derfor er det utroligt vigtigt, at vores medarbejdere har Bravidas egne, velprøvede sikkerhedsrutiner med sig og følger dem – uanset hvor de befinder sig,” fortæller direktør i Bravida Danmark, Johnny Hey.

Det er Bravidas mål at reducere antallet af arbejdsskader kraftigt. Et skridt i den retning er Bravidas årlige arbejdsmiljøuge, som vi nu gennemfører for anden gang. Årets tema er risikovurdering.

”En af de mest almindelige årsager til at ulykkerne sker er, at det går for hurtigt. Man tænker ”jeg skal bare lige”. Men det er ikke ok. Der skal være tid til at lave en ordentligt risikovurdering af arbejdet inden man går i gang – uanset hvor lille eller rutinepræget opgaven er. Vi må aldrig sætte sikkerheden over styr, bare fordi vi har travlt, eller fordi det er gammel vane,” siger Johnny Hey og fortsætter:

”Jeg tror, at man i hele vores branche kan blive meget bedre til at risikovurdere. Det er ikke kun den enkelte montørs ansvar. Alle vores ledere har et stort ansvar for at sikre, at montører og serviceteknikere får den nødvendige opbakning, så de kan følge de rutiner og retningslinjer vi har. Så kan vi undgå mange skader.”

Bravida Arbejdsmiljøuge finder sted den 10 – 14 september.Wpf Wpf Codeplex Codeplex Wpf Taskmanager Wpf Archive Archive Archive Codeplex Taskmanager Taskmanager Taskmanager 1f1qrx4n

Kilde: Arbejdstilsynets Årsopgørelse 2017

Online Kvinde Tiger Tasker Of Sweden Den Nye EOOCIq Tasker Depeche Skind Shopper Sort Deluxe Kort Golden Maksimal PSqwa